Προώθηση ιστοσελίδων

seo

Τι είναι η προώθηση ιστοσελίδων στο Ίντερνετ;

Σκοπός της προώθησης ιστοσελίδων είναι να φέρουμε περισσότερους επισκέπτες στο σαιτ σας, να τους κάνουμε στοχευμένους επισκέπτες και τελικά πελάτες.

Ένα εταιρικό σαιτ δημιουργείτε για να πουλάει τα προϊόντα η της υπηρεσίες της εταιρείας του. Και από εκεί κρίνετε αν το κατορθώνει.

Η διαφήμιση πουλάει, αυτό το ξέρετε ήδη, όμως τώρα με τον Ίντερνετ μπορείτε να στοχεύετε το κοινό στο οποίο θέλετε να πουλήσετε. Adwords, και  PPC θα σας κοστίσουν πολύ λιγότερα σε σχέση τον χρημάτων που θα πληρώνατε σε παραδοσιακά κανάλια διαφήμισις (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες).

Στατιστικά το 70% των νέων επισκεπτών έρχονται από το organic traffic των μηχανών αναζήτησης. Η αλισίδα είναι κάπως έτσι:

Ας πούμε ότι ο χρήστης Γιώργος ψάχνει να βρει “ρολόγια χειρός” στο google.gr. Θα κάνει κλικ στα 5 πρώτα σαιτ που θα του βγάλει η μηχανή. Αν η ιστοσελίδα σας είναι μέσα σε αυτά, θα δεχτείτε έναν επισκέπτη, αν βρίσκετε εκτός αυτόν δεν πρόκειται να σας βρουν ποτέ.

Όπως οι παλιοί έμποροι λέγανε ότι ένα μαγαζί πρέπει να είναι σε 2 δρόμους για να τραβά τους επισκέπτες, έτσι και τώρα τα 5 πρώτα σαιτ τραβάνε το 70% των χρηστών.

Η οργανική προώθηση αποτελεί τον πιο οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο για την  προώθησης μιας ιστοσελίδας. Για να μπορεί όμως να αποδώσει χρειάζεται χρόνος, υπομονή και καθημερινή δουλειά. Τα αποτελέσματα έρχονται σιγά σιγά.

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς:

1. Μπορούμε να βγάλουμε την ιστοσελίδα σας στα πρώτα 10 αποτελέσματα για την λέξη κλειδί που εσείς θα επιλέξετε

2. Μπορούμε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα στο σαιτ σας

3. Μπορούμε να αυξήσουμε της πωλήσεις σας, προτρέποντας τους επισκέπτες να γίνουν πελάτες “call to action”

4. Μπορούμε να σας δείξουμε τρόπους να κερδίζετε αληθινά χρήματα από το σαιτ σας.

Τι κοστίζει η προώθηση ιστοσελίδων SEO?

Οι παράγοντες που θα διαμορφώσουν την τελική τιμή είναι οι εξής:

1. Τι δουλειά θα γίνει στην σελίδα?

2. Για πόσες και για ποιες λέξεις η φράσεις κλειδιά θα κάνουμε SEO?

3. Τι budget είστε πρόθυμος να διαθέσετε στο έργο?

Ενδεικτικά θα σας αναφέρω ότι οι τιμές ξεκινάνε από 150 ευρώ των μήνα, για το μίνι SEO πακέτο ( που περιλαμβάνει ανάλυση 1 λέξης κλειδί στο google.gr, βελτιστοποίηση τον επικεφαλίδων, των description, και τον keywords σε όλες της σελίδες του σαιτ, ανάλυση του σαιτ, έλεγχος για μοναδικότητα του περιεχομένου και δημιουργία sitemap, ανάλυση στατιστικών από το GA, δημιουργία ποιοτικών συνδέσμων προς το σαιτ σας για την καλύτερη κατάταξη στην μηχανή αναζήτησης).

 

Leave a Reply