Δωρεάν εγκατάσταση

Προτιμούμε να κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με το WordPress. Το θεωρούμε το καλύτερο πρόγραμμα για κατασκευή blog και ένα από τα καλύτερα CMS.

Το πρόγραμμα μπορεί να καλύψει σχεδόν κάθε ανάγκη του πελάτη στο δικό του σαιτ, είτε σχεδιαστικά, είτε λειτουργικά. Το καλύτερο με το wordpress είναι ότι υπάρχει πίσω του μια τεράστια ζωντανή κοινότητα που το χρησιμοποιεί και το υποστηρίζει.

δωρεάν εγκατάσταση wordpress

Προσφέρουμε στους πελάτες μας, δωρεάν εγκατάσταση του WordPress script.

Αν και μπορούν να την κάνουν και μόνοι τους από το fantastico cpanel, και να τεστάρουν το πρόγραμμα πριν συμφωνήσουμε να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα τους, ωστόσο υπάρχουν δεκάδες ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν και μερικά απαραίτητα plugin που πρέπει να προστεθούν για να δείτε της πραγματικές δυνατότητες του wordpress.

Αφήστε καλύτερα σε εμάς να κάνουμε την αρχική εγκατάσταση για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι λαμβάνετε ένα σαιτ με της πλήρεις δυνατότητες του.

Τι περιλαμβάνει η δωρεάν εγκατάσταση?

- Εγκατάσταση του wordpress script

– Τροποποίηση των permaling settings για να μπορούν οι μηχανές αναζήτησης να προωθούν ψηλότερα στα αποτελέσματα τους την ιστοσελίδα σας

- Εγκατάσταση 5 βασικών plugin

akismet, για την προστασία από το spam,

google analytics, για να βλέπετε τα στατιστικά της επισκεψημότητας της ιστοσελίδας σας,

SEO all in one για την βελτιστοποίηση προς της  μηχανές αναζήτησης,

(BBQ) για την προστασία από κακόβουλο λογισμικό

Google XML sitemap για να ενημερωθούν οι μηχανές αναζήτησης για την ύπαρξη της ιστοσελίδας σας.

- Δημιουργία email και σελίδας email στην ιστοσελίδα σας

 

Που βρίσκετε το δόλωμα?

Δεν υπάρχει δόλωμα. Συνεργαζόμαστε με 2 εταιρείες hosting και προτείνουμε  να βάλετε το σαιτ σας εκεί. Εμείς λαμβάνουμε προμήθεια και εσείς λαμβάνετε την σιγουριά και την εμπιστοσύνη σε hosting provider που λειτουργεί 6 χρόνια στην αγορά και έχει δείξει δείγματα της ποιότητας του.

Leave a Reply